FINANCIRANJE

Omogućili smo mnoštvo modela obročne otplate vozila putem platnih kartica, bankovnim kreditima i leasingom.

Osim gotovinskog plaćanja, moguća su još tri načina financiranja kupnje vozila:

KREDIT
Kupci najčešće koriste nenamjenski kredit i tzv. auto kredit, te kupnjom stječu vlasništvo na vozilu. Učešće se plaća u iznimnim slučajevima kao jamstvo sklapanja ugovora o kupoprodaji vozila. Prateće troškove moguće je podmiriti iz kredita.

LEASING
Ovaj način kupnje popularan je zbog znatne fleksibilnosti u odabiru visine i broja rata te relativno kratkotrajnog postupka odobravanja, Uključena mogućnost uplate učešća ili odabira financiranja s ostatkom vrijednosti. Razdoblje financiranja je do pet godina.

KARTIČNO PLAĆANJE
MasterCard, Diners, Visa, American i druge kartice. Moguće je jednokratno plaćanje i kupnja na rate, odnosno potrošački kredit. Pružamo punu podršku obrade dokumentacije i dostavljanja banci čiji ste korisnik kredita.

Obzirom na čestu promjenu uvjeta kreditiranja u pojedinim bankama, o odabiru i usporedbi kredita informirajte se odmah unosom banke, iznosa, valute i trajanja kredita u sustavu moj-bankar.hr gdje vam je dostupan kreditni kalkulator i u par trenutaka ste informirani o kreditu koji najviše odgovara vašim potrebama. Za sve dodatne informacije stojimo vam na usluzi.

Ovime je, dragi kupci, došao kraj vašem traganju za mjestom na kojem vas čeka zahvalan izbor za ono što ste Vi odlučili uložiti u željeni automobil. Otvoreno nam pristupite s svojim željama, očekivanjima i pitanjima. Čekamo vas u Zagrebu, Škorpikova 12/A.

S poštovanjem,

direktor

Darko Princip

STANDARDNI BRENDOVI:

vidi sve